Wielertruitjes 2013

Het wielerseizoen is al een tijdje aan de gang en de nieuwe UCI World Tour fietstruitjes van 2013 zijn bij de meeste wielerliefhebbers al ingeburgerd. Of je nu alleen supporter bent of die-hard wielertoerist, een officieel fietstruitje van je favoriete ploeg mag je niet aan je voorbij laten gaan. Welke fietstruitjes zijn onze favoriet?

Omega Pharma Quick-Step

Iedereen is het erover eens dat het nieuwe Omega Pharma Quick-Step shirt één van de mooiste in het peleton is Als je dan ook nog weet dat Tom Boonen dit jaar met het truitje zal rijden, bestaan er weinig redenen om dit wielertruitje niet te kopen. Voor €54 krijg je trouwens echt waar voor je geld. Een volwaardig fietstruitje met handige achterzakken, vochtafdrijvende stof en een ritssluiting bovenaan. De United Brands wielertoeristen zijn helemaal in de wolken als ze met dit truitje aan een toertocht beginnen.

Lotto-Belisol fietstrui

De Belgische ploeg bij uitstek. Heel veel jonge Belgen krijgen dit jaar om zich te bewijzen op het allerhoogste niveau. De Belgische kopmannen Jürgen Roelandts of Jurgen Van Den Broeck moeten voor Belgische succes zorgen in het Lotto-Belisol fietstruitje. Het wielertruitje van de Lotto ploeg breekt met het “witte” design van de laatste jaren en mikt volop de nieuwe donkerblauwe kleuren van co-sponsor Belisol. Het Lotto fiestruitje is net zoals dat van de Quick-Step ploeg gemaakt door Vermarc en bevat dezelfde vochtafdrijvene stof. Je betaalt ook maar € 54 voor dit fietstruitje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>